lauantai 18. huhtikuuta 2015

Turnausmatka Maarianhaminaan Ålandsresor Cup-turnaukseen

Joukkueen turnausmatka Maarianhaminaan Ålandsresor Cup-turnaukseen alkoi jo pitkänäperjantaina.

Bussi starttasi Malmin jäähallilta klo 10.30. Ruokatauko Salossa, josta jatkoimme matkaa Raisioon. Raisiossa pelasimme kaksi harjoitusottelua TPS:n -03 ikäluokan A ja AA-joukkueita vastaan. IHK Black hävisi pelinsä 8-4, mutta pelasi melko hyvin ja sai aikaan neljä maaliakin liigaseuran verkkoon. IHK White pelasi ehkä koko kauden parhaimman pelinsä ja voitti reilusti 1-8.

Pelien jälkeen menimme yöksi Turkuun, Seaport hotelliin.

Lauantai oli pelien osalta välipäivä, jonka käytimme matkustamiseen. Viking Amorellalla aika kului mm. syöden ja suunnistuskilpailun tehtäviä ratkoen.Maarianhaminan satamasta menimme suoraan merimuseoon, joka olikin mielenkiintoinen paikka ja sai ajatuksia pois jääkiekosta. Loppupäivä kului hotelli Pommerniin kirjautumisessa ja jäähalliin tutustuessa.


Sunnuntaina alkoivat pelit, jotka kestivät koko päivän. Molemmat joukkueet pelasivat kolme peliä. Turnauksen taso oli melko kova, sillä olivathan vastustajat vuotta vanhempia, eli -02 ikäluokkaa.

White pelasi hyviä ja tasaisia pelejä ja sai runsaasti kokemusta ensi kauden taklausten sävyttämistä peleistä. IHK-Blackille vuoden ikäero sen sijaan osoittautui hieman liian suureksi.

Maanantaina, lähtöpäivänä oli vielä yksi peli, IHK Black vastaan IHK White. Lukuisin kokoonpanomuutoksin sävytetty peli oli pitkään tasainen, mutta päättyi kuitenkin IHK Whiten voittoon ja hyvähenkiseen yhteiskuvaan.Maarianhaminan kaupunkikierroksen jälkeen bussi vei meidät uuteen Viking Grace-laivaan. Ruokailun jälkeen pojilla oli vihdoinkin vapaat kädet syödä karkkia, ja kyllähän sitä menikin.

Kotimatkalla Turun satamasta Helsinkiin pysähdyimme taas Salon Piihovin ABC:ssä ruokailemassa.

Malmin jäähallin pihaan bussi toi väsyneet mutta matkaan tyytyväiset pelaajat klo 23.00.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti