keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Kesäterveiset vastuuvalmentajalta

Nyt on kuukausi kulunut minun ja IHK 03-joukkueen yhteiselämää. Ensivaikutelma joukkueesta on ollut kaikin puolin erittäin positiivinen. Pojat tuntuvat innostuneilta ja motivoituneilta. Odotan jo innolla syksyn aloitusleiriä.

Pojat pelasivat tänään hienosti A.C. Hakia vastaan. Kaksi erää oli aivan tasaista, mutta sitten Hakin salibandykokemus alkoi näkyä. Kaiken kaikkiaan hieno lopetus kevätkaudelle.

Suurimmalle osalle pojista on kesäharjoituspäiväkirjat jaettu ja kesäharjoitusohjelma sekä päiväkirjan täyttö on läpikäyty.

Tässä vielä harjoituspäiväkirja sähköisenä (PDF) niille, jotka eivät sitä ole saaneet. Joka päivä tulee tehdä siis 3 sarjaa lankkua, punnerrusta, vatsa-ja selkälihaksia.

Yksi sarja sisältää lankkua 30 sek, 10 punnerrusta, 10 vatsalihasliikettä ja 10 selkälihasliikettä. Joka päivä tulee siis tehdä 30 kpl jokaista liikettä ja lankkua 1,5 min. Enemmänkin saa tehdä. Kortissa on tilaa myös muille liikuntasuorituksille.

Harjoittelusta ei pidä ottaa stressiä, mutta hyvä olisi liikkua mahdollisimman paljon ja monipuolisesti, siitä kaikesta on hyötyä sitten jäällä kauden aikana.

Minulle saa soittaa ja lähettää sähköpostia harjoituspäiväkirjan täytöstä ja kaikesta muustakin mitä mieleen tulee.

OIKEIN HYVÄÄ JA RENTOUTTAVAA KESÄÄ NIIN POJILLE KUIN TEILLE VANHEMMILLEKIN!

Terv. Mika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti